Drøbak Båtforenings maritime samlinger

Museet

Drøbak Båtforenings maritime samlinger er gjennom en årrekke bygget opp på dugnadsbasis av foreningens entusiaster.

I museets lokaler, like opp for småbåthavna i Drøbak, finner du en permanent utstilling av gamle båtmotorer og maritime gjenstander. Museet arrangerer også tematiske spesialutstillinger med utgangspunkt i lokalhistorie eller kystkultur.

FROGN ØL & SPADSERFORENING tildelte Drøbak Båtforenings Maritime Samlinger, Glædesprisen for 2007.

Følgende tekst fulgte tildelingsbeviset: "Gjennom frivillig innsats, pågangsmot og et stadig tilstedeværende høyt kunnskapsnivå har Drøbak Båtforenings Maritime Samlinger ivaretatt og presentert en viktig del av vår historie på en aldeles strålende måte. Utforming og drift av samlingen inngår i Drøbaks totale kulturliv og er til glede. Oss har det glædet vedvarende gjennom mange år"