Priser på kranløft og puss 2017

KranløftPriser 2017
Opp til 24 fot kr 1.000,-
Fra og med 24 for kr 1.500,-
Betales ved opptak!

 

 

 

Ny Festningsforvalter på Oscarsborg

Oscarsborg Festning kopirett: ForsvarsbyggDrøbak Båtforening har siden -80 tallet hatt engasjement og lagt ned innsats på Kaholmene, Håøya og Bergholmen.

Dette utviklet seg til aktivitet på Bergholmen, først på sydsiden, hvor brygger og bygg fikk et løft, senere på nordsiden hvor anlegget rundt mineverkstedet er holdt vedlike.

Festningsforvalteren på Oscarsborg er i denne sammenheng en svært sentral skikkelse. Når nå Anne Merete Thorne går over i ny stilling, ønsker vi Hilde Falck Olsen velkommen.

Les mer …

Foto: Forsvarsbygg

Det stunder mot Jul, - og det nærmer seg ett nytt år.

Formannen i Drøbak båtforening, - som i disse juletider alternerer med «fetter`n til Julenissen» kjenner bokstavelig talt på pelsen at vi er inne i perioden der «Deilig er jorden» og ønsker om julegaver står i fokus.

 

Les mer …

Ny Fergerute mellom Oscarsborg og Sætre

Oscarsborgfergene har fått løyve for båttransport mellom Oscarsborg festning og Sætre havn. Dette er et spennende rutetilbud som også kommer Drøbak Båtforenings medlemmer til gode! Vi heier på tiltaket og håper ferga også tar turen innom Bergholmen når og om dette er ønskelig.

Les mer her!

 

 

 

 

 

Høstfest 2016

Takk til alle som deltok og ikke minst takk til de som gjorde årets høstfest til en veldig trivelig sammenkomst for DB`s medlemmer.Takk til alle som deltok og ikke minst takk til de som gjorde årets høstfest til en veldig trivelig sammenkomst for DB`s medlemmer.

 

Klikk på bildet for å se større versjon