Skjemaer

I menyen til høyre, velger du det elektroniske skjemaet du trenger.

Fyll deretter ut alle feltene og send skjemaet til styret i Drøbak Båtforenings for gjennomgang.
Om din e-post adresse er korrekt, vil du automatisk motta en kopi av skjemaet som du har sendt inn.

Mottar du IKKE kvitteringsmail, er det trolig feil på mailadressen du har registrert!

FORKLARING:

Skjema "Fornyelse av båtplass 2018" er primært ment for de som har båtplass og ønsker å fornye sin plass og behov. Frist for innsendelse er 19. februar 2018

Skjema "Dugnad 2018" er nytt av året og skal fylles ut av alle som har båtplass. Medlemmer uten båt kan fylle ut hvis man vil delta på dugnader.
Det er kun vårdugnaden man melder seg opp til nå. I tillegg fyller man ut informasjon om hva man kan bidra med på kommende dugnader i 2018.
Disse dugnadene vil vi kalle inn til etter behov utover året - basert på listen over "fagkunnskap" den enkelte kan bidra med.

Skjema "DB disponere båtplass" er for de som har disponert båtplass siste sessong, men som stiller denne til disposisjon for utlån i en periode.

Skjema "Bli medlem av DB" er for de som ønsker å søke medlemskap i Drøbak Båtforening.

Skjema "Oppdatering av kontaktinformasjon/ny båt" skal brukes hvis du har flyttet, byttet mobiltelefon, e-postadresse eller om du har byttet båt.

Er noe uklart, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

(På mobil, dukker skjema menyen opp under denne teksten)